badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Badmintonster Selena Piek: In Nederland kan ik alleen maar verliezen - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Badmintonster Selena Piek: In Nederland kan ik alleen maar verliezen

Badmintonster Selena Piek: In Nederland kan ik alleen maar verliezen - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Een zware periode vol frustraties en twijfels ligt inmiddels achter haar. Selena Piek, Nederlands beste badmintonster, kijkt weer vooruit.

Makkelijk heeft Piek, die al jaren in Arnhem woont, het nog altijd niet. Met kleine stapjes is ze gelukkig wel weer uit een diep dal gekropen. Na het bereiken van de kwartfinales op de Spelen van Rio dondert de geboren Blaricumse in een zwart gat. Een voetblessure en het vertrek van haar dubbelpartner Eefje Muskens zorgen voor een hoop chagrijn.

Met Muskens schrijft Piek in Brazilië geschiedenis door in het damesdubbel te stunten. Een Koreaans koppel blijkt in de kwartfinales na drie games te sterk, maar trots overheerst. "Ik was daar topfit, de druk was enorm maar wat was het mooi om mee te maken", vat de 26-jarige Piek de Spelen nog maar eens samen. Met haar andere partner Jacco Arends in het gemengd dubbel strandt Piek overigens in de groepsfase.

Lees de rest van dit artikel op de website van Omroep Gelderland.

geplaatst door

verkregen via Omroep Gelderland

Wat vind jij? Er zijn al 16 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws