clubzoeker

Badcoach Summercamp 2018: individuele aandacht en veel plezier

Badcoach Summercamp 2018: individuele aandacht en veel plezier

Alweer de zevende editie die er deze zomer aan zit te komen: van zondag 15 juli tot vrijdag 27 juli 2018. Het concept is ondertussen wel gekend: veel trainers, trainingen met focus op kwaliteit, hard werken maar ook veel aandacht voor plezier en groepsgevoel.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Zo doen we elke dag een ochtendwandeling met de hele groep. Een aangename manier van teambuilding. Neem daarbij nog het lekker, gevarieerd en gezond eten en dat is waar het Badcoach Summercamp voor staat, al zeven jaar lang.

En ook dit jaar bouwen we hier op verder. Toptrainers uit Denemarken, Nederland en België zullen weer 24/7 voor je klaar staan. Zowel op het veld als daarnaast (dan denk ik maar aan onze België-Nederland wedstrijd, aan onze casinoavond en ik mag ook onze uitstap naar Bobbejaanland niet vergeten!). Een ideale mix tussen hard werken en zeer gesmaakte ontspanning daarbuiten.

Desondanks het feit dat we bewust 0,0 euro willen uitgeven aan marketing of andere manier van reclame (we investeren dat budget veel liever in onze spelers) raakt het kamp steeds meer en meer bekend. Één van de redenen is dat we door dit concept en onze vele trainers voor iedereen trainingen op maat kunnen voorzien. Een manier van werken die op clubs meestal niet haalbaar is, maar spelers wel zeer appreciëren.

Zo is er de gezamenlijke training in de voormiddag en de privé-trainingen in de namiddag. Voor beide sessies voorzien we minimaal één trainer per veld, wat wil zeggen dat we gegarandeerd één trainer per vier spelers hebben en meestal zelfs één op drie! Een ongekende luxe, waarvan je als speler zeker de vruchten zal dragen.

De vaste kern van spelers (diegene die de vorige jaren aanwezig waren) heeft zich ondertussen al terug aangemeld, maar elk jaar voorzien we ook steeds een aantal plaatsen voor nieuwe 'badcoachers'. Wil jij deel uitmaken van onze Badcoach community? Meld je dan aan via roel.vanheuckelom@telenet.be en beleef de Badcoach ervaring zelf!

Neem gerust een kijkje op onze facebookpagina om een nog beter beeld te krijgen van het kamp.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!