SportSport

Tamara van der Hoeven gaat Alex Vlaar achterna: volgend seizoen in VELO groen-rood

Tamara van der Hoeven gaat Alex Vlaar achterna: volgend seizoen in VELO groen-rood

Lieve clubgenoten, trainers en natuurlijk trouwe supporters. Helaas hebben we in 2018 de landstitel niet mee naar Almere kunnen nemen. We hebben er voor gevochten.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

We zijn op de ranglijst twee keer eerste geworden met meer dan 10 punten voorsprong. Helaas was Duinwijck in de finale te sterk.

Na de finale ben ik benaderd door een aantal clubs. Het is natuurlijk altijd leuk als clubs vragen of je misschien openstaat voor een overstap. Je merkt dan toch dat je gewaardeerd wordt. Ik ben in gesprek gegaan met Almere. Maar ook heb ik een gesprek gehad met VELO. Twee goede gesprekken. Twee clubs met ieder een andere ambitie. Ik begon de plus en min punten tegen elkaar af te wegen en te kijken wat mijn uiteindelijke doel is. Zelf wil ik onwijs graag tenminste één keer landskampioen zijn geworden in mijn badmintoncarrière.

Een lastige keus stond mij dus te wachten. Blijf ik bij Almere en gaan we er weer een jaar voor vechten of stap ik over naar VELO voor nieuwe ervaringen. Dit is één van de meest lastige keuzes die ik heb moeten maken. Ik heb besloten om de overstap naar VELO te gaan doen. Ik hoop daar mijn kansen te krijgen en nieuwe ervaringen op te doen met mijn nieuwe team.

Jullie moeten wel weten dat ik het er heel moeilijk mee heb. Ik heb 5 jaar voor Almere gespeeld met heel veel plezier. Ik ben begeleid door top spelers en heb veel nieuwe vriendschappen gesloten. Toch is er één iemand die ik persoonlijk wil bedanken zonder andere mensen er te kort onder te doen.

Lieve Dave, ik kan je niet vaak genoeg zeggen hoe blij ik ben geweest dat jij in mijn team zat. Jij hebt mij als klein meisje opgevangen, getraind en ontwikkeld tot waar ik nu sta. Ik wil je nogmaals via deze weg bedanken voor alle moeite, geduld en inzet die je naar mij getoond hebt. Ik heb het erg gewaardeerd. X Tam.

Verder wil ik mijn overige teamgenoten bedanken voor de gezelligheid en vooral de leuke wedstrijden die ik met jullie heb mogen spelen. Natuurlijk mijn trainers die mij hebben begeleid, ontwikkeld en geholpen ook in moeilijke situaties. Ook moet ik Suzanne niet vergeten die mij geholpen heeft met het zoeken naar sponsoren.

Wie ik ook enorm wil bedanken zijn jullie; de trouwe supporters. De aanmoedigingen, het geschreeuw en het getrommel. In één woord 'wauw'. Jullie staan met z'n allen achter team 1. Door jullie aanmoedigingen heb ik in de wedstrijden een hoger niveau gehaald. Samen met iedereen het punt gevierd. Dat vond ik echt geweldig. Blijf dat ook vooral doen. Het team waardeert dit heel erg!

Ik sluit nu 5 jaar spelen bij Almere af om een nieuw hoofdstuk te beginnen. Ik heb er onwijs veel zin in. Met toch gemengde gevoelens zeg ik jullie voor nu gedag. Wie weet tot over een paar jaar!

Nogmaals bedankt lieve Almere voor alles!

Tamara van der Hoeven

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!