badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
badmintonline.nl
badmintonline.nl
 

Wie zijn wij?

badmintonline.nl: wij houden van badminton!

Op badmintonline.nl lees je elke dag badmintonnieuws uit Nederland en over de internationale toernooien van topbadmintonners zoals Jelle Maas, Selena Piek en Mark Caljouw. Wij zijn er voor badmintonliefhebbers: we willen een positieve boost aan de badmintonsport geven.

Naast het dagelijkse nieuws kunnen badmintontrainers op badmintonline.nl en social media terecht voor technische artikelen en vinden eredivisievolgers de laatste uitslagen van de Nederlandse Badminton Eredivisie. En geen badmintonwebsite is natuurlijk compleet zonder radio-interviews, video’s van geweldige rally's en opvallende columns.

Wie zijn wij?

De redactie van badmintonline.nl bestaat uit vrijwilligers en wordt aangevuld door verschillende mensen uit de Nederlandse badmintonwereld, waaronder (top)trainers, wedstrijdfunctionarissen en andere mensen met een passie voor de badmintonsport.

Wie zijn onze lezers, kijkers en luisteraars?

Maar liefst 50% van onze lezers is tussen de 18 en 44 jaar jong en voornamelijk mannelijk. We bereiken gelukkig steeds meer jonge, vrouwelijke badmintonspelers. In week 50 van 2017 kwamen meer dan 115.000 Nederlandse badmintonliefhebbers in aanraking met onze artikelen, foto's en filmpjes; wereldwijd ging het zelfs om 1.4 miljoen mensen die onze content zagen.

Samenwerken met badmintonline.nl

We bieden verschillende commerciële mogelijkheden aan, waaronder display advertising, logo- en linkvermeldingen en advertorials. Er is héél veel mogelijk om de 300.000 actieve badmintonspelers in Nederland te bereiken met de badmintonpassie van badmintonline.nl.

Neem contact op met Christ de Rooij (tel 06 1275 1922, e-mail info@badmintonline.nl) voor meer informatie. Op aanvraag is een tarievendocument beschikbaar.