badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
badmintonline.nl
badmintonline.nl
 

Badminton Veteranen Nederland

Hét ontmoetingspunt voor en door badmintonspelers van 35 jaar en ouder!

Leuk dat je deze pagina gevonden hebt en bezoekt! Dat betekent dat je wellicht de psychologische barrière van 'aii, ben - of word - ik écht al veteraan? Maar dat wil ik helemaal niet...' eindelijk hebt doorbroken of op het punt staat dat te gaan doen...

Bezoek direct de website badmintonveteranen.nl!

Elke (aanstaand) 35-jarige badmintonner moet daar nu eenmaal even doorheen en ach, 'age ain't nothin' but a number', dus gewoon lekker blijven spelen zolang dat kan. Per slot van rekening zijn/waren we actief in de leukste sport die er bestaat!

Vandaag de dag beslaan de veteranen een zeer groot gedeelte van het ledenbestand van Badminton Nederland, regionale- en lokale bonden, clubs en clubjes. Steeds meer mensen 'die moeten gaan bewegen' weten de badmintonbaan te vinden, ex-spelers blazen na jaren van niet-spelen enthousiast weer het stof van hun racket, en de nooit-gestopten spelen nog immer een actieve rol op (inter-)nationaal-, regionaal-, en clubniveau. Jaarlijks staan er meer en meer veteranentoernooien op de kalender.

Ongeacht je niveau, voor het badminton in Nederland is het belangrijk dat veteranen actief blijven, zichtbaar zijn, en middels hun ervaring mee helpen met het overbrengen van de sport. En velen doen dat ook al met veel plezier. Het enige wat eigenlijk nog ontbrak was een digitale communicatie-, ontmoetings- en informatieplek, dus vandaar het bestaan van badmintonveteranen.nl.