badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Palyama winnaar Strasbourg Masters 2010

Vandaag is de herentitel van het Strasbourg Masters toernooi naar onze landgenoot Dicky Palyama gegaan. Hiertoe moest hij in de finale de nummer 1 van Frankrijk genaamd Brice Leverdez (WR 36) verslaan.

 

Palyama, zelf nummer 21 op de wereldranglijst, deed dat met 24-22 en 21-12. Gisteren won hij in de halve finale ook al van de Tsjech Petr Koukal, de nummer 52 van de wereld. Een bijzonder succesvolle afsluiting van dit invitatietoernooi en een mooi kerstcadeautje. Hoewel, zo vermoedt de redactie, het echte kerstcadeautje al enkele weekjes warm thuis in de wieg ligt.

geplaatst door

verkregen via Peter Blommaert

vorig artikel

Italiaanse finale voor Iris en Selena

8 jaar geleden

volgend artikel

Nederlands damesdubbel wint in Rome

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws