Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Koen Ridder door in India

Op de Yonex - Sunrise Grand Prix Gold heeft Koen Ridder het hoofdtoernooi bereikt.

Dat was wel een gemakkelijke weg, want zijn eerste tegenstander in de kwalificaties gaf bij een achterstand van 3-7 op en de tweede opponent trok zich terug. Ridder speelt in het hoofdveld al direct tegen de nummer één geplaatst, Simon Santoso uit Indonesië.

Het toernooi duurt van 20-25 december. Het is gedoteerd met $ 120.000 prijzengeld. De twee Nederlandse topdubbels zijn van de partij: Lotte Jonathans/Paulien van Dooremalen en Ruud Bosch/Koen Ridder. Beide koppels strijden in het Indiase Lucknow voor belangrijke punten voor Olympische kwalificatie.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Uitdaging voor jonge (badminton)professionals

6 jaar geleden

volgend artikel

Planning SL2B in Hengelo bekend

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws