Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Maak een videoboodschap voor de WvhB 2013

© Badminton Nederland+

In de aanloop naar de Week van het Badminton 2013, 16 tot en met 22 september, is het belangrijk om zoveel mogelijk PR te maken voor de open dag van jouw badmintonvereniging. Om dit te stimuleren organiseert Badminton Nederland een speciale actie.

Maak een videoboodschap waarin je vertelt waarom mensen juist naar de open dag bij jouw vereniging moeten komen om kennis te maken met badminton. De eerste tien inzenders ontvangen een pakketje van 50 unieke polsbandjes van de Week van het Badminton en het filmpje wordt geplaatst op www.weekvanhetbadminton.nl.

Stuur jouw filmpje zo snel mogelijk (maar in ieder geval voor zondag 8 september 2013) op naar weekvanhetbadminton@badminton.nl. Vergeet niet de naam van jouw vereniging en het adres waarnaar het pakket polsbandjes gestuurd moet worden te vermelden.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

RedBull China Scores Big With 'Super Final'

4 jaar geleden

volgend artikel

Nieuwe versie badmintonline gelanceerd

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws