Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen

Pang en dubbel Bosch/Ridder uitgeschakeld op Korea Open

© Alex van Zaanen+

Op de Victor Korea Open zijn Eric Pang en het mannendubbel Ruud Bosch/Koen Ridder helaas al in de eerste ronde van het hoofdtoernooi uitgeschakeld. Ze hadden het niet getroffen met de loting in Zuid-Korea.

Eric Pang tradt in de eerste ronde aan tegen de als vierde geplaatste Deen Jan O Jorgensen. De Nederlander speelde een sterke partij en was in de eerste game nog dichtbij een verrassing, 19-21. De tweede game ging met 21-15 naar Jorgensen.

Bosch en Ridder stonden in Seoul tegenover Mathias Boe/Carsten Mogensen (Denemarken), als eerste geplaatst op het toernooi. De Nederlanders maakten weinig kans en moesten met 11-21 en 14-21 hun meerdere erkennen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Badcoach Summercamp 2014: trainersopleiding The Coach Academy

4 jaar geleden

volgend artikel

Piet en Guus in mijmerij

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws