Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Donortransplantatie en badmintonsport samen in de spotlight

© Badminton Nederland+

Op zaterdag 20 september sloegen Badminton Nederland en Stichting Sport en Transplantatie eenmalig de handen ineen.

Bij het grote sportevenement in Amersfoort, georganiseerd door Stichting Sport en Transplantatie, gaf Lotte Jonathans in het kader van de Week van het Badminton tips en tricks als 'vliegende coach' bij het badmintontoernooi.

De badmintonsport is geen onbekende bij Stichting Sport en Transplantatie. De sport staat al langer op de agenda en Stichting Sport en Transplantatie selecteerde in de afgelopen jaren meerdere spelers om Nederland te vertegenwoordigen bij de World Transplant Games. En met succes, spelers kwamen in de afgelopen jaren met verschillende bronzen, zilveren én gouden medailles thuis. Carolien Krouwel en Arno van Heeringen behoorden ook tot deze medaillewinnaars. Wij vroegen daarom een inkijkje in hun achtergrond, hun passie voor badminton en hun ambities.

Lees het hele interview op de website van Week van het Badminton.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

De moverende redenen van Ciraar Slaats? Geld.

3 jaar geleden

volgend artikel

Mooie uitzege Almere in Amstelveen

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws