badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Victoria maakt zich op voor jeugdtoernooi met grote internationale deelname - BC Victoria
© BC Victoria

Victoria maakt zich op voor jeugdtoernooi met grote internationale deelname

Victoria maakt zich op voor jeugdtoernooi met grote internationale deelname - BC Victoria
© BC Victoria +

Tussen Kerst en Oud & Nieuw vindt in Hoensbroek e.o. het jaarlijkse internationale jeugdbadmintontoernooi plaats: het Carlton International Youth Tournament.

Met circa 500 deelnemers uit 15 verschillende landen in vijf verschillende leeftijdscategorie├źn, maakt BC Victoria zich op voor dit driedaags topevenement, van donderdag 28 december tot en met zaterdag 30 december. Het toernooi, dat aan haar 41e editie toe is, wordt al jaren beschouwd als een van de grootste jeugdtoernooien van Europa.

Russische deelnemers

Aan het evenement, bestaande uit een individueel toernooi en een toernooi, doet al jaren de internationale jeugdtop mee. Het deelnemersveld bestaat uit selecties uit Nederland, België, Duitsland, maar ook landen als Portugal, Zweden en Ierland doen mee. Dit jaar hebben voor het eerst een drietal spelers uit Rusland ingeschreven. Zij maken op tweede kerstdag de lange reis naar Nederland om deel te nemen aan het toernooi en mee te strijden om de hoofdprijzen. Badminton van hoog niveau gegarandeerd.

Spectaculaire finales

Op donderdag 28 december start het individuele toernooi in vier verschillende sporthallen in Hoensbroek en omgeving; iedere leeftijdscategorie in een eigen hal. Op de tweede dag van het toernooi, vrijdag 29 december, vinden in de thuishaven van BC Victoria, Sporthal In de Biessen in Hoensbroek, de halve finales en als ultieme hoogtepunt, de finales in alle leeftijdscategorie├źn plaats. Vanaf 10.00 uur starten de halve finales, waarna rond 13.30 uur gestart zal worden met de finales.

geplaatst door

via BC Victoria

vorig artikel

Smashing scoort tegen Van Zijderveld

1 maand geleden

volgend artikel

Robin Tabeling en Jelle Maas kampioen in Milaan

1 maand geleden

Wat vind jij? Er zijn al 20 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws