Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© VELO

Europa Cup voor Landskampioenen

© VELO+

VELO neemt van dinsdag 24 juni tot en met zaterdag 28 juni deel aan de Europacup voor landskampioenen in het Franse Amiens.

Het team van VELO bestaat uit Rikkert Suijkerland, die zijn laatste internationale wedstrijden speelt voor VELO 1, en Joey Muns als tweede man. Dicky Palyama is verhinderd. Jim Middelburg en Russell Muns zullen de dubbelpartijen en mixpartijen voor hun rekening nemen samen met de VELO-vrouwen. Lisa Malaihollo en Myke Halkema, in de plaats van YaYa Lan Chang, zullen uitkomen in de vrouwensingel.

Dinsdag 24 juni om 17:00 uur vond de eerste wedstrijd voor VELO plaats tegen de IJslandse kampioen TBR, die overtuigend met 7-0 werd gewonnen.

Woensdag 25 juni ook om 17.00 uur zal er gespeeld worden tegen het machtige Spaanse team Recreativo Les la Orden, met de wereldtopper Pablo Albian als tegenstander voor Rikkert Suijkerland. Aangezien het Turkse Egospor zich op het laatste moment heeft teruggetrokken zal VELO donderdagmiddag geen wedstrijd hoeven te spelen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Scholing Badmintonjeugd

3 jaar geleden

volgend artikel

Koen Ridder over zijn Australian Open

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws