Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Badminton Nederland

Speelronde 4 anti-degradatiepoule Carlton Eredivisie: blijft Smashing erin?

© Badminton Nederland+

Op zaterdag 16 januari 2016 vindt de vierde en voorlaatste speelronde plaats in poule play-off 2 van de Carlton Eredivisie.

In Wijchen neemt BC Smashing het op tegen BV Van Zijderveld. De nummers 5 en 6 van de poule kunnen beiden de punten goed gebruiken in hun strijd om handhaving in de Carlton Eredivisie. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, waarbij eerder dit seizoen de onderlinge ontmoeting in Amstelveen in 4-4 eindigde.

De nummer 2 van vorig seizoen BC Duinwijck, gaat op bezoek bij Amersfoort. Beide teams zijn zeker van handhaving, maar zullen deze topper graag winnend willen afsluiten. BC Duinwijck won in de eerste fase thuis met 6-2 van de ploeg uit Amersfoort.

Roosterse BC neemt het in de Limburgse derby thuis op tegen BC Victoria. De ploeg uit Hoensbroek zal zich willen revancheren voor de 6-2 nederlaag van vorig jaar, om zo voldoende afstand te kunnen nemen van de laatste plaats. Roosterse zal door een overwinning zo goed als zeker in de Carlton Eredivisie blijven.

Wedstrijden zaterdag 16 januari

  • Amersfoort - BC Duinwijck (19.30 uur)
  • BC Smashing - BV Van Zijderveld (18.00 uur)
  • Roosterse BC - BC Victoria (19.00 uur)

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Badmintonnen en een feestje: ISBT Utrecht 2016

2 jaar geleden

volgend artikel

16 januari: Halve finales Carlton Eredivisie

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws