BC Duinwijck

Als de grootste badmintonvereniging van Haarlem (en de regio Kennemerland) heeft Duinwijck een badmintonaanbod op iedere avond en iedere ochtend.

logo BC Duinwijck
naamBadmintonclub Duinwijck
websiteduinwijck.com
e-mailinfo­@­duinwijck.com
opgericht1948
lid vanBadminton Nederland
verenigings­nummer4252

DEGIRO-hal
Badmintonplein 1
2023 BW Haarlem

routebeschrijving

Voor de jeugd zijn er verschillende speelmogelijkheden. Voor ieder (nieuw) Duinwijcklid is een leuke groep beschikbaar. Er wordt bij de groepsindeling in overleg met het lid gekeken naar leeftijd, speelsterkte en andere wensen van onze badmintonners.

Bij Duinwijck speel je in een sporthal in Haarlem, die specifiek gericht is op het spelen van badminton. Uiteraard biedt Duinwijck de mogelijkheid om lessen te volgen. Recreatief en competitief badminton gaat hand in hand bij Duinwijck. Er is bovendien een volledig opleidingsprogramma voor onze jonge talenten.

Het badmintonseizoen loopt van september tot en met eind april, maar het is geen enkel probleem om tussentijds lid te worden of via ons pay-per-play-systeem een paar keer mee te spelen. Dus kom langs in de GIRO-hal en probeer het eens. We zien je graag komen!

Veelgestelde vragen over BC Duinwijck (FAQ)

Wanneer is BC Duinwijck opgericht?

BC Duinwijck is opgericht in het jaar 1948.

Is BC Duinwijck aangesloten bij Badminton Nederland?

Ja, BC Duinwijck is aangesloten bij Badminton Nederland.

In welke sporthal speelt BC Duinwijck?

BC Duinwijck speelt in DEGIRO-hal.

Deel deze clubpagina

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!