Wie zit er achter badmintonline.nl?

De badmintonwebsite badmintonline.nl is op 5 april 2010 begonnen als badmintonforum en uitgegroeid tot de bekendste Nederlandse nieuwssite rondom de badmintonsport.

De dagelijkse redactie en beheer van social media zijn in handen van oprichter Christ de Rooij. Hij schrijft of redigeert zelf de artikelen, publiceert persberichten en verslagen van Badminton Nederland en badmintonclubs en zorgt voor foto's en video's op de social media. Ruim 10.000 artikelen in totaal.

Af en toe klimmen badmintontrainers in de pen: vooral Ron Daniëls, Aad van Zeijl en Henri Vervoort hebben talloze technische artikelen geschreven. Badmintonfoto's van Alex van Zaanen, René Lagerwaard en Geert Berghuis geven letterlijk kleur aan artikelen op de site. Alex springt ook bij als er technische vraagstukken rondom de website zijn.

Schrijf, film of fotografeer je graag en ben je verzot op badminton?

We zijn op zoek naar (aanstormend) talent met een passie voor badminton. We willen onze lezers blij maken, verrassen en soms ook wakker schudden over allerlei badmintononderwerpen: ben jij degene die ons daarbij gaat helpen?

Voor de toetsenbordvirtuozen: een goede beheersing van de Nederlandse taal heeft onze voorkeur, maar als je geweldige stukken schrijft, dan doen wij graag de redactie.

Stuur een e-mail naar info-at-badmintonline.nl en vertel waarom jij graag voor ons komt schrijven, filmen of fotograferen.

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!