clubzoeker

Disclaimer

Wij besteden continue zorg en aandacht aan de samenstelling van de inhoud op badmintonline.nl en onze kanalen zoals Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

Het is mogelijk dat de informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig is of onjuistheden bevat. Het is niet altijd mogelijk fouten te voorkomen. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van informatie die op of via badmintonline.nl is verkregen.

De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van een artikel door een auteur of van een bron anders dan de redactie zelf ligt uitsluitend bij de oorspronkelijke auteur of bron.

badmintonline.nl is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van reacties en forumposts van gebruikers van de website en bijbehorende social media kanalen. Ze verwoorden de persoonlijke mening van gebruikers en reflecteren op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van badmintonline.nl. Daarnaast kan badmintonline.nl niet verantwoordelijk worden gehouden voor het door gebruikers plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de publicerende gebruiker. badmintonline.nl draagt ook geen enkele aansprakelijkheid voor informatie van derden waarvan je via links op onze website kennisneemt.

badmintonline.nl behoudt zich het recht voor ingezonden artikelen of posts in te korten, aan te passen of te verwijderen. Dit geldt zowel voor tekst als beeldmateriaal. Inzendingen die de huisregels overtreden worden zonder opgave van reden gewist.

Publicatievoorwaarden

badmintonline.nl kan besluiten (delen van) bijdragen van gebruikers op de website en bijbehorende social media kanalen te hergebruiken via andere kanalen, bijvoorbeeld maar niet beperkt tot mobiele applicaties, evenementen, televisie, radio, internetsites en printmedia. Door bijdragen te leveren via interactieve mogelijkheden op badmintonline.nl, stem je in met bovengenoemde voorwaarden.

Voor teksten en andersoortige bijdragen die naar info@badmintonline.nl - het algemene en enige e-mailadres van badmintonline.nl - gestuurd worden, gaat badmintonline.nl slechts over tot publicatie in geval van daartoe specifiek bedoelde inzendingen, zoals maar niet beperkt tot persberichten, wedstrijdverslagen en ander vergelijkbaar materiaal. In overige gevallen en bij eventuele twijfel informeert badmintonline.nl vooraf bij de afzender (en/of bij de oorspronkelijke bron) of publicatie gewenst is.

Alle rechten voorbehouden.

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!