badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Geachte heer Ridder - CdR
© CdR + Het staat er echt: Groningen. Zijn er écht geen andere geschikte locaties in Groningen?

Geachte heer Ridder

Geachte heer Ridder - CdR
© CdR + Het staat er echt: Groningen. Zijn er écht geen andere geschikte locaties in Groningen?

Bij blogger Piet wordt er al druk over gediscussieerd: het EK Badminton in 2011 wordt niet in Groningen, maar in Amsterdam georganiseerd. In het hoge Noorden zijn de betrokkenen allerminst blij met die keuze. We citeren hieronder uit een aan Rob Ridder gerichte 'open brief'.

Geachte Heer R. Ridder

Morgenvroeg zal er te Groningen een persconferentie plaatsvinden waarin openheid van zaken zal worden gegeven over de ontstane situatie. O.a. dat de gemeente en provincie Groningen €67.500 ter beschikking hebben gesteld om dit toernooi te mogen organiseren en dat Badminton Nederland zonder overleg met de gemeente alsmede met de provincie voor Amsterdam heeft gekozen. Met motivatie dat er te Groningen geen zaal beschikbaar was.

Alleen werd er niet bij verteld dat men was vergeten om op deze zalen een optie te nemen. Verder is het vreemd dat er in het persbericht nimmer wordt gesproken waarom het in Groningen niet doorgaat, terwijl het toernooi wel vermeld staat op de website van Badminton Europe en er wordt alleen gesproken over toernooien van Eindhoven, Almere en Amsterdam. Dus tellen Groningen en Zwolle en Assen niet mee. Onbegrijpelijk.

mede-organisator

Walter Zijlstra

oud-voorzitter district Noord

oud-bondsbestuurslid

vorig artikel

EK Badminton 2011 in Amsterdam

8 jaar geleden

volgend artikel

Wie wordt jouw bondscoach van Nederland?

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 30 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws