SportSport

Twee toernooien tegelijkertijd bij Haagse Drop Shot op 19 en 20 mei 2018

Twee toernooien tegelijkertijd bij Haagse Drop Shot op 19 en 20 mei 2018

Op 18 en 19 mei organiseert het Haagse Drop Shot twee toernooien tegelijkertijd. Het inmiddels traditionele Grand Prix toernooi voor de klassen 1, 4, 6 en 8 én de Master Finals voor de top 8 van het Master-circuit.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Grand Prix toernooi (1, 4, 6 en 8)

In sportcentrum Mariahoeve verspelen we de 7e editie van het Grand Prix toernooi. Een sterk bezet toernooi in de 1, maar vooral ook bedoeld voor badmintonners vanuit alle sterkten. Je speelt en ziet gave wedstrijden in de sfeervolle ambiance van het Sportcentrum Mariahoeve.

Master Finals

De top 8 uit het Master-circuit krijgt een speciaal eigen toernooi, de Master Finals. In 2017 zag dit toernooi het licht en we hebben zelf mogen ervaren dat dit slottoernooi van het Master-circuit garant staat voor mooie partijen. Nagenoeg de gehele top en subtop van Nederland komt bij elkaar. In 2018 passen we het systeem iets aan waardoor er nog meer spektakel te verwachten is.

Super Sunday

Op zondag, 20 mei verspelen we de finales met - als kers op de taart - nog een hele speciale finale. De winnaar van het Grand Prix Toernooi staat dan oog in oog met de winnaar van de Master Finals. Een spectaculaire superfinale!

LET OP: We hanteren een beperkt wedstrijdschema. Er is dus een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk.

Prijzenpot

Ook dit jaar is de prijzenpot weer ongekend hoog. Voor de Super Final winnaar ligt er € 700 klaar! Voor de runner-up de helft.

Food & Drinks

Op zaterdag, 19 mei is onze MEEAT (Meet & EAT). Drankje en een hele fijne hap met een mooi Indisch buffet.

Overnachting, ontbijt en diner

Je kunt een compleet arrangement boeken tegen kostprijs. Zo hoef je zaterdagavond niet naar huis. Blijf lekker slapen, volgende dag een ontbijtje en je gaat gewoon door waar je gebleven was. Je kunt zelfs vrijdagavond al blijven slapen. Zo maak je er echt een feestweekend samen met je badmintonvrienden. En dat is precies zoals het is bedoeld!

Speel je niet? Kom dan kijken. De top van Nederland was nog noot zo dichtbij!

Inschrijven en informatie: www.grandprixtoernooi.nl.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Memorabele prestatie op All England door Selena Piek en Robin Tabeling

Memorabele prestatie op All England door Selena Piek en Robin Tabeling

Tijdens de Yonex All England, een Super 1000 toernooi waar de gehele badmintonwereldtop aan meedoet, speelden Selena Piek en…

17 march 2024

Almere naar finale om landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie

Almere naar finale om landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie

De ploeg van coach Dave Khodabux was in de halve finale te sterk voor Drop Shot uit Den Haag. DKC plaatste zich na de…

10 march 2024

Finale Nederlandse Badminton Eredivisie op 23 maart in Maaspoort Den Bosch

Finale Nederlandse Badminton Eredivisie op 23 maart in Maaspoort Den Bosch

De spanning stijgt nu de Nederlandse Badminton Eredivisie zijn climax bereikt met de finale op zaterdag 23 maart om 13.30 uur in…

10 march 2024

Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Badminton is van én voor iedereen! Iedereen moet zich welkom voelen binnen onze sport bijvoorbeeld ongeacht huidskleur,…

29 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!