Mark Caljouw beoogd finalist bij Canada Open 2018

Mark Caljouw beoogd finalist bij Canada Open 2018

Van dinsdag 19 tot en met zondag 24 juni vindt in Calgary de Canada Open 2018 plaats. Voor Nederland komen de volgende spelers in actie:

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Mannenenkel: Mark Caljouw

Mark Caljouw die afgelopen zondag nog de finale speelde bij de US Open zal aankomende woensdag voor het eerst in actie komen in Canada. Mark staat als tweede geplaatst en heeft de eerste ronde een bye.

Vrouwendubbel: Selena Piek / Cheryl Seinen

Ook het vrouwendubbel staat als tweede geplaatst. Selena en Cheryl starten met een bye en spelen in de tweede ronde tegen een Canadees of een Japans koppel.

Mannendubbel: Jelle Maas / Robin Tabeling en Jacco Arends / Ruben Jille

Jelle en Robin (als vierde geplaatst) spelen in de eerste ronde tegen het koppel Solis Jonathan / Rodolfo Ramirez uit Guatemala. Jacco en Ruben treffen in de eerste ronde het Koreaanse koppel Jung Jae Wook / Jae Hwan Kim.

Gemengddubbel: Jacco Arends / Selena Piek, Robin Tabeling / Cheryl Seinen en Ruben Jille / Emilie Lefel (Frankrijk)

Jacco en Selena staan het hoogste geplaatst en wel als derde. Zij kunnen revanche nemen op hun tegenstanders van vorige week, want hetzelfde Engelse koppel (Gregory Mairs en Jenny Moore) treft de Nederlanders wederom in de eerste ronde. Robin en Cheryl staan tegenover het Zweede duo Richard Eidestedt / Clara Nistadt en als laatste komt Ruben samen in actie met zijn Franse partner Emilie Lefel. Zij spelen in de eerste ronde tegen Mohd Razif Abdul Latif / Rusydina Antardayu Riodingin.

Klik hier voor een overzicht van alle Nederlandse wedstrijden.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Memorabele prestatie op All England door Selena Piek en Robin Tabeling

Memorabele prestatie op All England door Selena Piek en Robin Tabeling

Tijdens de Yonex All England, een Super 1000 toernooi waar de gehele badmintonwereldtop aan meedoet, speelden Selena Piek en…

17 march 2024

Almere naar finale om landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie

Almere naar finale om landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie

De ploeg van coach Dave Khodabux was in de halve finale te sterk voor Drop Shot uit Den Haag. DKC plaatste zich na de…

10 march 2024

Finale Nederlandse Badminton Eredivisie op 23 maart in Maaspoort Den Bosch

Finale Nederlandse Badminton Eredivisie op 23 maart in Maaspoort Den Bosch

De spanning stijgt nu de Nederlandse Badminton Eredivisie zijn climax bereikt met de finale op zaterdag 23 maart om 13.30 uur in…

10 march 2024

Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Badminton is van én voor iedereen! Iedereen moet zich welkom voelen binnen onze sport bijvoorbeeld ongeacht huidskleur,…

29 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!