SportSport

Advertorial: Een auto met sponsoring van MR Badminton

Advertorial: Een auto met sponsoring van MR Badminton

Hyundai i10 - Uitvoering kan afwijken.

Als je geen A-status hebt om via het NOC-NSF een auto te kunnen leasen, kom je vaak terecht bij de autodealer uit de regio die sponsor is van de vereniging en hierover afspraken heeft gemaakt.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Vaak is dat dan met een extra korting en dan kan je zelf beslissen om de auto te kopen of te leasen. Of je komt bij Top Sport Lease terecht, want zij hebben zich goed gespecialiseerd voor de sporter.

Auto Smolders ZAKELIJK

Vanaf nu kan je ook terecht bij Auto Smolders ZAKELIJK. Deze dealer biedt voor het leasen van een Hyundai i10 een sponsoring waardoor je vele malen goedkoper uitkomt. Dit gebeurt in combinatie met MR Badminton!

De Hyundai i10 (wit) in de 1.1 i-Drive Cool uitvoering, dus inclusief airconditioning, elektrische ramen voor, vijf volwaardige zitplaatsen, volwaardige kofferbak, AUX/ASB-aansluiting voor je MP3-speler of iPod. Én je kunt je eigen sponsoren op de auto bestickeren!

Deze aanbieding is voor de sporter, maar ook voor de trainer, begeleider of ouder. Heb je belangstellen en wil je graag meer weten? Stuur een e-mailtje naar info@mrbadminton.nl voor meer informatie of een persoonlijke afspraak.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!