clubzoeker

Advertorial: Een auto met sponsoring van MR Badminton

Advertorial: Een auto met sponsoring van MR Badminton

Hyundai i10 - Uitvoering kan afwijken.

Als je geen A-status hebt om via het NOC-NSF een auto te kunnen leasen, kom je vaak terecht bij de autodealer uit de regio die sponsor is van de vereniging en hierover afspraken heeft gemaakt.

clubzoeker

Ken je BV Van Zijderveld al?

Vaak is dat dan met een extra korting en dan kan je zelf beslissen om de auto te kopen of te leasen. Of je komt bij Top Sport Lease terecht, want zij hebben zich goed gespecialiseerd voor de sporter.

Auto Smolders ZAKELIJK

Vanaf nu kan je ook terecht bij Auto Smolders ZAKELIJK. Deze dealer biedt voor het leasen van een Hyundai i10 een sponsoring waardoor je vele malen goedkoper uitkomt. Dit gebeurt in combinatie met MR Badminton!

De Hyundai i10 (wit) in de 1.1 i-Drive Cool uitvoering, dus inclusief airconditioning, elektrische ramen voor, vijf volwaardige zitplaatsen, volwaardige kofferbak, AUX/ASB-aansluiting voor je MP3-speler of iPod. Én je kunt je eigen sponsoren op de auto bestickeren!

Deze aanbieding is voor de sporter, maar ook voor de trainer, begeleider of ouder. Heb je belangstellen en wil je graag meer weten? Stuur een e-mailtje naar info@mrbadminton.nl voor meer informatie of een persoonlijke afspraak.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

In een spannende driesetter - driegamer voor de puristen - hebben Robin Tabeling en dubbelpartner Selena Piek hun eerste partij…

29 juni 2022

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Cheryl Seinen en Debora Jille zijn terug in Europa, maar voor dubbelaars Tabeling-Piek en Jille-Van der Lecq en singelaar Mark…

27 juni 2022

Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!