Latere vertrekdatum verstoort olympische voorbereiding badmintonners

Latere vertrekdatum verstoort olympische voorbereiding badmintonners

Minder dan twee weken voor de start van de Olympische Spelen reizen steeds meer Nederlandse sporters af naar Japan. Onder meer de voetbalvrouwen en de zwemequipe zijn er al. De badmintonploeg zou vandaag vertrekken met de handbalsters, maar er is een kink in de kabel.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het vertrek naar Tokio is uitgesteld bij de badmintonners, de nieuwe vertrekdatum staat voorlopig op zaterdag. Over de oorzaak van de vertraging willen de betrokkenen om privacyredenen geen mededelingen doen tegenover de NOS.

Feit is wel dat de voorbereiding op de Spelen verstoord is.

In aanloop naar de Spelen zou de badmintonselectie net als de handbalsters - die vandaag wel naar Tokio afreisden - een trainingskamp afwerken in Chiba, een stad niet ver van Tokio waar ook de zwemmers verblijven.

Direct naar Tokio vliegen is nog geen optie voor de badmintonploeg, omdat sporters daar pas zeven dagen voor de Spelen welkom zijn.

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang heeft goud gewonnen in het vrouwenenkel en gemengddubbel op de Austrian U17 Open.

21 juni 2022

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Terug uit Cambodja lag er weer een keihard trainingsprogramma klaar. De afgelopen anderhalve week was het slagvastheidstraining,…

20 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!