Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Het Kompas

Toernooi Aangepast Badminton in De Stoep

© Het Kompas+

Het jaarlijkse toernooi Aangepast Badminton voor rolstoelbadmintonners en upper/lower mindervaliden wordt dit jaar al weer voor de tiende keer georganiseerd door Shuttle Up en vindt plaats op 15 mei van 10.00 tot 17.00 uur in sporthal De Stoep.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers, de steun van Tandem Support (onderdeel van de MEE Plus Groep), de gemeente Sliedrecht en diverse sponsoren.

Badmintonvereniging Shuttle Up is een middelgrote club en staat midden in de Sliedrechtse samenleving. Er kan door iedereen badminton gespeeld worden; jeugd, recreatie, competitie, mindervaliden en 55+.

Iedereen die eens recreatief wil komen badmintonnen is op maandagavond (19.00 - 23.00 uur) van harte welkom in sporthal De Stoep en krijgt vier weken lang gratis proefles van een erkende trainer. Voor meer informatie: www.shuttle-up.nl of 0184-414977.

door

via Het Kompas

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

'Ik ben trots op onszelf!'

7 jaar geleden

volgend artikel

Paulien en Lotte naar finale

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws