Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een daarvan was een medaille op het EK of de European Games. Eigenlijk had ik maar 1 echte droom / doel en dat was een medaille op het EK.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Zoals de meeste van jullie inmiddels weten is dat helaas niet gelukt. Bij de European Games heb ik in de kwartfinale 2 matchpoints gehad maar heb ik deze helaas niet kunnen verzilveren.

Voelt het oneerlijk om je dan niet te kwalificeren op 1 punt? Ja, behoorlijk maar ik wist van te voren wat ik moest bereiken.

Doet het pijn? Ja, elke dag doet het nog pijn dat het niet gelukt is maar ik begin er steeds meer vrede mee te hebben.

Ga ik nu stoppen? Nee absoluut niet! Ik heb weer nieuwe energie en passie gevonden voor het spel en ga volle bak door. Het zal alleen wat tijd kosten om nieuwe doelen te stellen.

Als laatste wil ik zeggen dat ik trots ben. Trots op hoe ik met 1 van de grootste teleurstellingen in mijn badmintoncarrière ben omgegaan. Ik heb hier hard aan gewerkt samen met een psycholoog en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Stap voor de stap gaan we weer de goede richting op.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Badmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben zich officieel gekwalificeerd voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs.

15 may 2024

Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni vinden in het T-Kwadraat in Tilburg de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024 (NJK) plaats en…

8 may 2024

Drie nieuwe instromers in S-1 selectie Badminton Nederland

Drie nieuwe instromers in S-1 selectie Badminton Nederland

Per 1 augustus 2024 stromen Dion Hoegen, Vihaan Shah en Sterre Bang in bij de S-1 selectie op Papendal.

8 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!