Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen+ Michiel Kruijt tijdens het NK in februari.

Uitspraak LCW inzake bezwaar op strafoplegging rode kaart

© Alex van Zaanen+ Michiel Kruijt tijdens het NK in februari.

De opgelegde straf aan de heer M. Kruijt voor het ontvangen van een rode kaart (na in dezelfde wedstrijd reeds een gele kaart te hebben ontvangen) voor wangedrag tijdens het Satellite toernooi bij BC Amersfoort (20 maart), is door de LCW, na behandeling van het hierop ontvangen bezwaar van de heer M. Kruijt, herzien.

Deze is veranderd in uitsluiting van het spelen van toernooien (van nationaal belang) voor de periode van één maand in plaats van twee maanden. De periode waarin de heer M. Kruijt geen toernooien (van nationaal belang) mag spelen is van 18 april t/m 17 mei 2011.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

De Ontwikkel-Puzzel: het hele verhaal

6 jaar geleden

volgend artikel

Vanaf donderdag Dutch International

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws