Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Alex van Zaanen

Kort verslag Lotte en Paulien

© Alex van Zaanen+

Vanuit Maleisië een reactie van Lotte en Paulien op hun wedstrijd van vandaag.

Vooraf hebben we de tactiek besproken met Huaiwen voor deze tegenstanders. De eerste game liep dit helemaal op rolletjes en sloegen we vrij makkelijk binnen. De 2e game verliep veel lastiger, wij hadden nog steeds diezelfde tactiek maar speelden langzamer waardoor zij beter in hun spel kwamen en wij eigenlijk meer de controle uit handen gaven. Niet handig als je wilt winnen ;-)

Met te veel fouten en langzaam spel verloren we de 2e. De 3e begon hetzelfde als de 2e waardoor we wat onzeker werden maar vanaf de wissel wisten een 10 - 13 achterstand om te buigen in een 16 - 13 voorsprong en dat gaf het vertrouwen om de wedstrijd te winnen. Uiteindelijk met 21 - 18 gewonnen! Hele goede overwinning!

De volgende wedtrsijd is tegen de top Japanse dubbel Maeda/ Suetsena hier nr 1 geplaatst. Dit is voor ons een mooi moment om te kijken waar we staan ten opzichte van zo'n topdubbel. We hebben er in ieder geval heel veel zin in!'

Lotte en Paulien

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Ingekomen stuk: opnieuw eredivisie in Bergen op Zoom?

6 jaar geleden

volgend artikel

Sie en Putters bij Paul de Leeuw

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws