Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Jie treft Meulendijks in finale vrouwenenkelspel

Zoals verwacht spelen Yao Jie en Judith Meulendijks vanmiddag rond 14.00 uur de finale van het vrouwenenkelspel.

Jie had geen moeite met Lisa Malaihollo (21-9, 21-12), terwijl Meulendijks eerst op gang moest komen tegen de goed spelende Patty Stolzenbach (10-21, 21-14 en 21-9).

Jie: 'Lisa speelde voor mij een makkelijk tempo. Misschien was ze nog moe van gisteren?' Jie kondigde ook aan dat dit haar laatste NK is. 'Ik speel veel toernooien voor de kwalificatie voor de OS en voor mijn sponsors. Na dit jaar ga ik andere dingen doen. Ik hoop vandaag mijn 9e titel mee naar huis te nemen.'

Judith Meulendijks: 'Ik speelde de eerste game niet goed en Patty zat er heel goed bovenop. Ik kwam in de tweede game pas op gang. Gelukkig heb ik met de 2e en 3e game bewezen dat ik normaal een niveau hoger speel.'

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Finale gemengddubbel NK bekend

6 jaar geleden

volgend artikel

Pang en Palyama klaar voor titanenstrijd

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws