badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Kirsten van der Valk geslaagd voor VWO: badminton and brains' en is gemaakt door René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Kirsten van der Valk geslaagd voor VWO: badminton and brains

Deze afbeelding hoort bij 'Kirsten van der Valk geslaagd voor VWO: badminton and brains' en is gemaakt door René Lagerwaard
© René Lagerwaard+

De afgelopen weken heb ik een voor mijn gevoel ontzettend lange tijd moeten wachten op de uitslag van mijn VWO-examen.

De laatste paar maanden heb ik er keihard aan gewerkt om mijn examen goed te kunnen maken en mijn school af te kunnen ronden zodat ik mij eindelijk kon richten op badminton.

Door de drukte die hierbij kwam kijken heb ik vaak een stapje terug moeten doen met trainen, naar mijn idee iedere keer een stapje teveel. Hierdoor was ik vaak niet goed getraind voor wedstrijden en heb ik, zoals eerder geschreven, het seizoen voor mezelf al afgesloten na de Dutch International waarna ik dus ook geen wedstrijden meer gespeeld had. Ik miste de wedstrijden wel heel erg en was dan ook ontzettend blij toen ik mijn laatste examen gehad had en weer een toernooitje kon gaan spelen.

Lees de rest van Kirstens verhaal op haar website.

door

via Kirsten van der Valk

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Topbadminton in finaleweekend Carlton GT Cup 2012

5 jaar geleden

volgend artikel

Die is goud waard

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws