Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Dag van de Recreant in WvhB

Badminton Nederland organiseert tijdens de Week van het Badminton in samenwerking met de RBB (Recreatieve Badmintonbond Breda) de Dag van de Recreant.

Op dinsdag 18 september lanceert Badminton Nederland een nieuw trainingsprogramma speciaal gericht op deze groep badmintonners. Een training uit dit complete programma zal onderdeel uitmaken van de dag.

Nieuwe beginnende leden van verenigingen, maar ook nieuwsgierige niet-leden, kunnen zich aanmelden voor dit 12-weken durende trainingsprogramma van Badminton Nederland. In het Racketcentrum van Breda worden de fijne kneepjes van het badminton geleerd en staan daarnaast fitheid (gezondheid) en gezelligheid centraal. Aanmelden? Dit kan via www.rbbbreda.nl.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij?

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws