Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© BC Alouette

Dag van de Vrijwilliger bij BC Alouette

© BC Alouette+

In de week van 18-23 september 2012 is het de Week van het Badminton. Ook BC Alouette uit Best doet daaraan mee.

Zo werd door haar Buurtbadminton georganiseerd op de Dag van de Recreant, waarbij ieder lid een buurman of –vrouw, kennis of familielid mocht meebrengen om kennis te maken met badminton.

Op de Dag van de Vrijwilliger (20 september) nodigde het bestuur van BC Alouette alle 50 actieve vrijwilligers binnen haar club uit om naar de sporthalte komen. Met een dankwoord van voorzitter Paul van Veen en een speciaal drankje werden zij in het zonnetje gezet en bedankt voor al hun vrijwillige inzet om de club zo gezellig en bloeiend te houden zoals die nu is. De vrijwilligers zijn namelijk een zeer belangrijke succesfactor voor de club.

Wat de vrijwilligers niet wisten, was dat de voorzitter van Badminton Nederland, Clemens Wortel, die avond als mystery guest kwam meetrainen, om vervolgens de in groten getale opgekomen vrijwilligers van BC Alouette toe te spreken. Tot slot overhandigde hij nog een bos bloemen aan Stephanie van den Hurk, die vanwege haar jarenlange inzet als vrijwilliger bij BC Alouette extra in het zonnetje werd gezet.

Al met al een zeer verrassende en gewaardeerde Dag van de Vrijwilliger bij BC Alouette, met dank aan Badminton Nederland en Clemens Wortel in het bijzonder.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Trainersbijeenkomst Papendal

5 jaar geleden

volgend artikel

Mike Osnabrugge: 'Snie-sna-snotter...'

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws