Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Martijn van Dooremalen naar Suriname en Argentinië

De voormalig Technisch Directeur van Badminton Nederland, Martijn van Dooremalen is in augustus en september op bezoek geweest bij de Surinaamse Badminton Bond.

Hij heeft trainingen verzorgd aan de junioren en senioren in Paramaribo. Na zijn verblijf in Suriname is Van Dooremalen verder gereisd naar Buenos Aires, Argentinië voor het mede verzorgen van een Pan Am Trainings Camp.

"Het was vooral ontzettend warm en er waren heel veel muggen," vertelt Van Dooremalen. "De trainers kunnen nog veel leren en de spelers zijn niet gewend hard te trainen. Toch hadden ze er geen problemen mee om twee keer per dag te trainen en ook de trainers en bestuursleden waren erg enthousiast. Ik heb onder meer een trainingsplan en weekschema's voor de spelers achter gelaten. Nu is het aan hen om hier iets mee te doen en zich verder te ontwikkelen op weg naar de Olympische Spelen in Rio in 2016."

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Toekomst voor Paulien van Dooremalen onzeker

5 jaar geleden

volgend artikel

Hilbink naar kwartfinale op Irish Future Series

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws