Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Doe mee aan de jeugdclinics tijdens de Carlton NK

© Badminton Nederland+

Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 februari 2013 vinden de Carlton Nederlandse Kampioenschappen plaats.

Vele nationale toppers zullen meestrijden om de hoogste eer van het land. Voor Badminton Nederland een uitgelezen mogelijkheid om een bijzondere, sportieve activiteit aan te bieden voor haar leden, speciaal voor de jeugd.

Het is op zaterdag 2 februari 2013 mogelijk om onder leiding van een Nederlandse topspeler of topspeelster een clinic te volgen (en hem of haar de hemd van het lijf te vragen over diens topsportleven). De jeugdclinics vinden plaats in de breedtesporthal van het Topsportcentrum in Almere, waar ook de Carlton Nederlandse Kampioenschappen worden gehouden. Vanaf heden is de inschrijving geopend! De inschrijving loopt tot 18 januari 2013.

De jeugdclinics zijn toegankelijk voor groepen van maximaal 16 kinderen en 4 volwassen begeleiders, en duren ongeveer een uur. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een gratis toegangskaart voor de NK, op de betreffende dag. Een uitgelezen mogelijkheid om met de jeugdleden topbadminton te kijken én actief in een bijzondere setting te spelen. De kosten voor een jeugdgroep bedragen speciaal voor leden van Badminton Nederland € 130,00. Het is ook mogelijk om met kleinere groepen in te schrijven (tot 8 kinderen en 2 volwassen begeleiders); de kosten zijn dan € 65,00.

Hoe kunt u zich inschrijven?

U kunt uw vereniging opgeven voor de jeugdclinics door het inschrijfformulier in te vullen met de volgende gegevens: naam vereniging, contactpersoon (met adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer) en de verwachte groepsgrootte (kinderen en volwassenen). Klik hier voor het inschrijfformulier.

Na sluiting van de inschrijving (op 18 januari 2013) wordt de indeling gemaakt en zult u alle benodigde informatie per e-mail ontvangen. In deze e-mail kunt u tevens de code voor de toegangskaarten vinden, waarmee u toegang krijgt tot de jeugdclinic en de Topsporthal in Almere.

Houd er rekening mee dat pas na betaling van de factuur u definitief verzekerd bent van deelname aan de clinic met uw vereniging.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

CLEAR! 179 is uit

5 jaar geleden

volgend artikel

Daisy Bommeleyn MVP van speelronde 9

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws