Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© René Lagerwaard+ Akvile Stapusaityte van BC Duinwijck.

Vooruitblik tweede dubbelweekend Carlton Eredivisie

© René Lagerwaard+ Akvile Stapusaityte van BC Duinwijck.

Aankomend weekeinde staat het tweede dubbelweekend in de Carlton Eredivisie van dit seizoen op het programma.

Aankomend weekeinde staat het tweede dubbelweekend in de Carlton Eredivisie van dit seizoen op het programma. Er staan meteen weer een aantal ware krakers op het menu, zoals Duinwijck-Amersfoort en VELO-DKC.

Recordkampioen Duinwijck zal zaterdagavond in eigen huis revanche willen nemen voor de 8-0 nederlaag eerder dit seizoen in en tegen Amersfoort. Een dag later staat er nog een pittig duel voor de Noord-Hollanders op het programma, aangezien de tegenstander dan luistert naar de naam Almere.

Voor DKC wacht ook een belangrijk weekeinde. Eerst neemt de ploeg van coach Leonard van Velzen het in de eigen sporthal op tegen directe concurrent Van Zijderveld en op zondag reist de ploeg af naar Wateringen voor de derby tegen VELO.

Roosterse zal na twee nederlagen op rij weer eens de smaak van een overwinning willen proeven. Dat zal dan voor de Limburgers moeten gebeuren tegen de play-offkandidaten Almere of Van Zijderveld.

Degradatiekandidaat Slotermeer kan in de komende twee speelrondes een belangrijke stap zetten op weg naar lijfsbehoud. Eerst neemt de promovendus het in Barendrecht op tegen de plaatselijke TFS en daarna wacht in Amsterdam de confrontatie met hekkensluiter Victoria.

Klik hier voor het hele programma voor het dubbelweekend.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Onbezorgd Badmintonnen: laat je inspireren

5 jaar geleden

volgend artikel

Schotland: Bosch en Zurwonne uitgeschakeld

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws