badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Nuttige overwinning voor Amersfoort in Amstelveen

Zaterdagavond trof de koploper in de Carlton Eredivisie in Amstelveen de nummer vijf Van Zijderveld.

Nuttige overwinning voor Amersfoort in Amstelveen - BC Amersfoort
© BC Amersfoort
Nuttige overwinning voor Amersfoort in Amstelveen - BC Amersfoort
© BC Amersfoort +

 

Het nog steeds gehavende Amersfoortse team, zonder de single vrouwen Kirsten van der Valk en Gayle Mahulette en de 1e man Nick Fransman.

Vanavond werd dit opgelost door de 1e vrouwenenkel op te geven, Gayle Mahulette ging de baan op en gaf op. Voor het 1e enkelspel bij de mannen werd Joeli Residay in gezet, zodat Vincent de Vries op zijn vertrouwde 2e plaats bleef staan.

Coach van Wankum had er voor gekozen om zijn dubbels intact te houden, zodoende waren de mannendubbel van Jelle Maas/Robin Tabeling en vrouwendubbel Maartje Verheul/Eefje Muskens een maatje te groot voor de Amstelveners.

Hierna was er het geplande verlies in de 1e mannen en de 1e vrouwen enkel. Vincent de Vries voegde voor zijn team punt drie toe door Justin Teeuwen te verslaan.

Bijna bracht de invalster Demi Lensselink het 4e punt binnen. Demi speelde een mooi wedstrijd helaas kon ze de voorsprong in de 3e game net niet vasthouden en verloor deze nipt van Tamara van den Hoeve met 22-20.

De geplande 3-3 stond nu op het scorebord, in de twee afsluitende mixen werd de overwinning zekergesteld. Jelle Maas/Eefje Muskens en Robin Tabeling/Maartje Verheul lieten er geen gras over groeien en wonnen beide in twee games.

Met een 5-3 overwinning werd ook deze horde genomen en verstevigde het Amersfoort team zijn toppositie richting play-offs.

geplaatst door

verkregen via BC Amersfoort

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Opleidingen veranderen doe je door het te beslissen

6 jaar geleden

volgend artikel

Roosterse gelijk tegen TFS Barendrecht

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws