Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© CdR

Carlton Eredivisie: VELO pakt laatste play-off ticket

© CdR+

Ondanks een nederlaag wist landskampioen Van Zundert/Velo zich op de voorlaatste speeldag in de Carlton Eredivisie te plaatsen voor de play-offs.

In Haarlem werd verrassend met 6-2 verloren van recordkampioen Duinwijck, maar de ploeg uit Wateringen kan de vierde plek niet meer ontgaan.

Amersfoort, DKC en Almere zijn de andere clubs in de play-offs.

In de kelder van de Carlton Eredivisie is het nog steeds erg spannend. Zowel Victoria (tiende) als Slotermeer (negende) pakten allebei dit weekend twee punten en dus blijft het onderlinge verschil slechts één punt. Victoria verloor in eigen huis met 6-2 van DKC, terwijl Slotermeer met dezelfde cijfers verloor van Almere.

De nummer acht, TFS Barendrecht, deed goede zaken door voor eigen publiek met 4-4 gelijk te spelen tegen Van Zijderveld. De heenwedstrijd in Amstelveen werd nog met 6-2 verloren. Door het gelijke spel heeft TFS nu vier punten voorsprong op Slotermeer.

Amersfoort, de koploper in de Carlton Eredivisie, speelde tenslotte met 4-4 gelijk tegen Roosterse. De Limburgers pakten alle enkelspelen, terwijl alle dubbels een prooi waren voor Amersfoort.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Bijeenkomst Badminton Nederland met afgevaardigden

5 jaar geleden

volgend artikel

Carlton Eredivisie 2012-2013 - speelronde 17

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws