badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

BC Alouette gaat voor vijfde Eind-Best toernooi

Aankomend weekend is het alweer zover. Dan zal alweer het 5e Badmintonplanet Eind-Best toernooi plaatsvinden in sporthal Naastenbest.

BC Alouette gaat voor vijfde Eind-Best toernooi - René Lagerwaard
© René Lagerwaard + Nick Fransman komt ook naar Best.
BC Alouette gaat voor vijfde Eind-Best toernooi - René Lagerwaard
© René Lagerwaard + Nick Fransman komt ook naar Best.

 

Ook dit jaar is de sporthal weer flink gevuld met maar liefst 201 deelnemers. Zaterdag 18 mei zullen er in totaal 385 partijen gespeeld worden in vier verschillende klasse. De dag zal weer afgesloten worden met een lekker chinees buffet voor alle deelnemers.

Dit jaar zijn Nick Fransman en Edwin Ekiring de twee badmintontoppers die ook deelnemen aan het toernooi. Nick Fransman is de nummer vier van Nederland en zal volgend jaar in Duitsland het team van Union 08 Lüdinghausen gaan versterken. Edwin Ekiring heeft in 2008 en 2012 deelgenomen aan de Olympische spelen.

Het belooft een spannende dag te worden met veel sportiviteit en gezelligheid! En iedereen is natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen om de vele mooie badmintonpartijen te aanschouwen.

geplaatst door

verkregen via BC Alouette

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Almere heeft selectie rond

6 jaar geleden

volgend artikel

Chen en De Visch Eijbergen naar finale Slovenia International

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws