badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Samantha Barning voegt zich bij Bischmisheim in Saarbrucken - BC Bischmisheim
© BC Bischmisheim

Samantha Barning voegt zich bij Bischmisheim in Saarbrucken

Samantha Barning voegt zich bij Bischmisheim in Saarbrucken - BC Bischmisheim
© BC Bischmisheim +

De afgelopen twee seizoenen heb ik competitie gespeeld bij SG Anspach in Frankfurt.

In het eerste seizoen hebben we met het team in de eerste Bundesliga gespeeld, maar helaas kwamen we in de allerlaatste wedstrijd te kort om degradatie te voorkomen. Dat betekende dus het seizoen erop spelen in de tweede bundesliga. De club wilde me graag behouden met het oog op het weer promoveren naar de hoogste competitiezone. Ondertussen was er bij de heren versterking gekomen en lange tijd zag het er goed voor het team uit.

Aan mij was vooral de taak om de jonge talentvolle meiden die daar spelen omhoog te trekken en mijn ervaringen met hun te delen. In de hele competitie heb ik al mijn wedstrijden gewonnen en maar vier sets verloren. Echter mocht het allemaal niet baten en in de beslissende wedstrijd ging het dan ook mis, weg promotie. Heel erg balen. Nog een seizoen in de tweede Bundesliga spelen zag ik niet zitten en ondertussen was ik door verschillende club uit het buitenland benaderd.

Lees het hele artikel op de website van Samantha Barning.

geplaatst door

verkregen via Samantha Barning

vorig artikel

Badmintonweek bij BC Didam

5 jaar geleden

volgend artikel

Viertal Nederlanders in actie in Griekenland

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 34 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws