Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Voorlopige eindranglijst Carlton Master Circuit 2013

© Badminton Nederland+

De voorlopige eindstand van het Carlton Master Circuit 2013 is bekend. Na de zes toernooien van dit jaar is de eerste plaats in het mannenenkel voor voormalig Amersfoorter Nick Fransman en voor de Litouwse Akvile Stapusaityte (Duinwijck) bij de vrouwen.

Fransman behaalde maar liefst 6000 punten en bleef daarmee de nummers twee en drie, Erik Meijs en Justin Teeuwen, ruim voor. Stapusaityte speelde maar drie Master-toernooien, maar bleef de Amersfoortse vrouwen Gayle Mahulette en Kirsten van der Valk nipt voor.

In het mannendubbel is de eerste prijs voor Jim Middelburg van Van Zundert/Velo en in het vrouwendubbel voor Maartje Verheul (Amersfoort). De eerste plaats op de eindranglijst in het gemengddubbel viel ten prooi aan Michiel Kruijt en Daisy Bommeleyn. Het duo van DKC speelde alle toernooien samen en vergaarde op deze manier hetzelfde aantal punten.

Eventuele opmerkingen op de eindranglijst dienen uiterlijk op 2 oktober op het bondsbureau binnen te zijn. Indien er op die datum geen opmerkingen ontvangen zijn geschiedt de definitieve vaststelling van de eindranglijst Carlton Master Circuit 2013 op 3 oktober.

Klik hier voor de voorlopige eindstand.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws