Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Yonex Dutch Open

Geen Nederlandse vrouwen door in single op Yonex Dutch Open

© Yonex Dutch Open+

Op de eerste dag van de 65ste editie van de Yonex Dutch Open in Almere is er geen Nederlandse speelster in geslaagd om het hoofdtoernooi te bereiken in het vrouwenenkel.

Soraya de Visch Eijbergen won in de eerste ronde overtuigend met tweemaal 21-14 van Hannah Pohl (Duitsland). In de tweede kwalificatiewedstrijd nam ze het op tegen Hui Xirui (China). De Visch Eijbergen speelde sterk, maar verloor met 16-21 en 15-21 van de Chinese.

Alida Chen verloor in de eerste ronde van Sayaka Sato uit Japan. In het Topsportcentrum moest de Nederlandse met 16-21 en 11-21 haar meerdere erkennen in Sato. Kirsten van der Valk werd in de eerst voorronde uitgeschakeld door de Australische Tara Pilven. De Nederlandse ging met 22-20, 16-21 en 14-21 ten onder. Lisa Malaihollo verloor met 12-21 en 15-21 van de Japanse Chisato Hoshi.

Gayle Mahulette moest in haar eerste wedstrijd tegen de Duitse Laura Wich helaas na een punt geblesseerd opgeven. De speelster van Amersfoort is nog niet hersteld van haar knieblessure, die ze vorige week opliep.

Woensdag begint het hoofdtoernooi van de Yonex Dutch Open.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Wat betekent dat precies: drie keer meer kaarten verkocht?

4 jaar geleden

volgend artikel

Techniek voor rolstoelbadminton

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws