Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen

Wethouders Peeters en Scholten ontvangen eerste programmaboekje bij officiële opening Yonex Dutch Open

© Alex van Zaanen+

Op de eerste dag van de Yonex Dutch Open 2013 werd tijdens het Badminton Business Event de officiële opening van het evenement verricht. Clemens Wortel, voorzitter Badminton Nederland, overhandigde samen met uitgever Ronald Schut van Commesso, symbolisch de eerste twee programmaboekjes aan de Almeerse wethouders Rene Peeters en Ben Scholten.

Tijdens het Badminton Business evenement, waarbij naast de wethouders ook de ambtenaren van Sportbedrijf en de gemeente Almere het opnamen tegen ondernemers uit het Almeerse bedrijfsleven. Na afloop konden zij met elkaar netwerken. Voorafgaand aan de opening kregen tientallen aanwezigen van bondsvoorzitter Wortel een heuse badmintonclinic.

Ook de aanwezige bestuursleden van Badminton Nederland (Maartje Verheul, Remon Verbeek, Ton Wijers en Karin van der Valk) en beide wethouders sloegen een shuttle mee in het Topsportcentrum.

Wethouder Scholten was zeer verheugd met de opkomst bij het side event. "We hebben hier in Almere fantastische bedrijven, en dit is de kans om de bedrijven te binden aan de stad. Een geweldig topsportevenement als deze is zonder jullie ondenkbaar."

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Techniek voor rolstoelbadminton

4 jaar geleden

volgend artikel

Badminton Nederland zoekt lid Financiële Commissie

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws