Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Carlton

Oranje-selecties EK landenteams in Zwitserland bekend

© Carlton+

Bondscoach Rune Massing heeft vandaag de Oranje-selecties bekend gemaakt voor het EK landenteams 2014 voor mannen en vrouwen in het Zwitserse Basel. Het toernooi wordt van 11 tot en met 16 februari gespeeld.

Eric Pang (teamcaptain), Erik Meijs, Nick Fransman, Mark Caljouw, Ruud Bosch, Koen Ridder, Jelle Maas en Jacco Arends zijn geselecteerd voor de mannenploeg. De vrouwenploeg voor het EK bestaat uit Soraya de Visch Eijbergen, Gayle Mahulette, Alida Chen, Selena Piek, Eefje Muskens (teamcaptain), Samantha Barning, Iris Tabeling en Myke Halkema.

De Nederlandse mannen, als vijfde geplaatst, nemen het in Basel op tegen Estland, Oostenrijk, Wales en Zweden, terwijl de vrouwen uitkomen tegen Bulgarije (als derde geplaatst), Ierland en Frankrijk. Ook supervisor Topbadminton Claus Poulsen reist mee af naar Zwitserland om te coachen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Start-Best toernooi wederom geslaagd

4 jaar geleden

volgend artikel

DKC verovert ticket voor play-offs

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws