badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Carlton NK 2014: Kruijt en Nottelman bereiken halve finale mannendubbel' en is gemaakt door René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Carlton NK 2014: Kruijt en Nottelman bereiken halve finale mannendubbel

Deze afbeelding hoort bij 'Carlton NK 2014: Kruijt en Nottelman bereiken halve finale mannendubbel' en is gemaakt door René Lagerwaard
© René Lagerwaard+

Michiel Kruijt en Léon Nottelman waren vandaag het verrassende team in het mannendubbelspel. Zij versloegen vanavond met 21-13 en 21-15 Saber Afif / Stephan Branderhorst en dit laatste duo had weer in de eerste ronde het 3e geplaatst team Dave Khodabux / Justin Teeuwen in 3 games uitgeschakeld.

Michiel en Léon staan in de onderste helft van het mannendubbel schema en zij gaan morgen in de halve finale spelen tegen Jacco Arends en Jelle Maas. Jacco en Jelle bereikten de halve finale door Hans van Os en Ralph Starren met 21-13 en 21-18 uit te schakelen.

In de bovenste helft staan Koen Ridder / Ruud Bosch in de halve finale tegen Robin Tabeling / Jorrit de Ruiter. Deze koppels versloegen in de kwartfinale respectievelijk Mark Caljouw / Thomas Wijers en Jim Middelburg / Russel Muns.

door

via Piet Ridder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws