Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© LinkedIn

Badminton Nederland laat functie bondsdirecteur vervallen

© LinkedIn+

Het bestuur van Badminton Nederland heeft naar aanleiding van de financiële ontwikkelingen binnen de sportbond besloten de positie van bondsdirecteur te laten vervallen en in samenwerking met andere vergelijkbare sportbonden een passende oplossing te zoeken.

Dit besluit heeft tot gevolg dat Badminton Nederland overweegt niet verder te gaan met de huidige bondsdirecteur Geert Jan Venekamp.

De financiële consequenties van het teruglopend aantal leden, vermindering Lotto, sponsor en subsidiegelden zijn van dien aard dat Badminton Nederland drastisch dient te bezuinigen. Aldus oriënteert de bond zich daarbij op een andere organisatiestructuur in samenwerking met andere bonden.

Het bondsbestuur is overleg gestart met de heer Venekamp die sinds 2002 actief was als Algemeen directeur. Voor zijn jarenlange inzet voor de badmintonsport en de bond als zodanig, is het bestuur de heer Venekamp bijzonder dankbaar.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

EK 2014 in Rusland: Eric Pang wint, Erik Meijs uitgeschakeld

3 jaar geleden

volgend artikel

Pang kwartfinalist op EK badminton

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws