Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© René Lagerwaard

Donderdag 22 mei start de Spanish Open 2014

© René Lagerwaard+

Van donderdag 22 mei tot en met zondag 25 mei vindt in Madrid de Spanish Open 2014 plaats met 10 spelers uit Nederland, die allen direct zijn geplaatst voor het hoofdtoernooi.

In Madrid spelen Jordy Hilbink, Erik Meijs en Nick Fransman in de mannenenkel, waarbij de Erik Meijs en Nick Fransman elkaar in de tweede ronde kunnen treffen. In de vrouwenenkel start Soraya de Visch Eijbergen in het hoofdtoernooi tegen de Spaanse Beatriz Corrales.

Jacco Arends en Jelle Maas zijn als vierde geplaatst voor de mannendubbel en hebben in de eerste ronde een Bye. Ook Iris Tabeling en Samantha Barning, als derde geplaatst in de vrouwendubbel, hebben in de eerste rond een bye.

In de gemengddubbel spelen 3 Nederlandse koppels. Zowel Iris Tabeling en Jelle Maas en het als tweede geplaatste dubbel Selena Piek en Jacco Arends hebben in de eerste ronde een Bye. Samantha Barning en Jorrit de Ruiter moeten in de eerste ronde tegen het Finse dubbel Anton Kaisti en Jenny Nystrom.

Kim Nielsen gaat als coach naar de Spanish Open.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

DKC strijdt om Carlton GT Cup

3 jaar geleden

volgend artikel

Bobo's, dat is geen verkeerde benaming

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws