Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen

Kwartfinales voor Mark Caljouw en Soraya de Visch Eijbergen

© Alex van Zaanen+

Mark Caljouw en Soraya de Visch Eijbergen hebben zich beide geplaatst voor de kwartfinales van de FZ Forza Slovenia International.

Mark speelde donderdag zijn eerste wedstrijd tegen qualifier Chun Hsien Yu (TPE). Na een vrij eenvoudige eerste set, werd ook de tweede set en daarmee de wedstrijd gewonnen met 21-11 en 21-18. In de tweede ronde versloeg Mark de Tsjech Pavel Florian met 21-19 en 21-11. In de kwartfinale speelt Mark vandaag tegen qualifier Andrew Smith uit Engeland.

Soraya de Visch Eijbergen won haar eerste ronde heel eenvoudig met 21-7 en 21-7 van de qualifier Ema Cizelj (SLO). Ook de tweede ronde won ze vrij eenvoudig met 21-13 en 21-8 van een ander qualifier Anna Demmelmayer (AUT). In de kwartfinale van vandaag speelt Soraya, die als tweede is geplaatst, tegen de als achtste geplaatste Laura Sarosi (HUN).

Jordy Hilbink was als achtste geplaatst en won zijn eerste partij met 21-11 en 21-14 van qualifier Kek Jamnik (SLO). In de tweede ronde speelde Jordy tegen Philip Pawlowski uit Denemarken in een lange (58 minuten) en spannende wedstrijd. De twee waren echt aan elkaar gewaagd en Jordy won de eerste set met 21-18, maar verloor net de tweede en derde set met respectievelijk 21-19 en 21-19.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Yosephine: 'Het afgelopen jaar in vogelvlucht'

3 jaar geleden

volgend artikel

Zekerheidstraining (vervolg)

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws