badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Eddy Boerman switcht naar Fleet - Eddy Boerman
© Eddy Boerman

Eddy Boerman switcht naar Fleet

Eddy Boerman switcht naar Fleet - Eddy Boerman
© Eddy Boerman +

De kreet van Fleet, kijkende naar de bedrijfsfilosofie van Fleet, de badmintonsport voor zo veel mogelijk mensen weer toegankelijk maken, spreekt bij bijzonder aan.

Er wordt niet alleen gekeken naar fatsoenlijke prijstechnische constructies, maar er wordt hier ook in mogelijkheden gedacht en niet naar de onmogelijkheden.

Dit is ook precies waar het bij mij om draait. Door mijn beperking weet ik dat bepaalde zaken niet mogelijk zijn. Ik wil hier niet eens over nadenken, maar ik kijk verder dan mijn neus lang is en bekijk welke mogelijkheden er zijn om toch mijn doel te bereiken.

Dit gaat o.a. ook gepaard met het toepassen van innovaties (als eerste in de wereld spelen met een zogenaamde Blade). Ik wil het doel bereiken om de (beginnende) sporter te laten zien dat er meer mogelijkheden zijn, dan achter de geraniums te zitten en dat door plezier, inzet, motivatie en duidelijkheid heel veel meer uit jezelf te halen is.

geplaatst door

verkregen via Eddy Boerman

Wat vind jij? Er zijn al 30 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws