badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Wat gaat TFS Barendrecht in de Carlton Eredivisie 2014-2015 nastreven? - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht

Wat gaat TFS Barendrecht in de Carlton Eredivisie 2014-2015 nastreven?

Wat gaat TFS Barendrecht in de Carlton Eredivisie 2014-2015 nastreven? - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht +

Gezien de ervaring van vorig seizoen zal The Flying Shuttle strijden in de onderste helft van de eredivisie. Wel is er een bescheiden nieuwe weg in geslagen, waardoor we met Saber Afif een uitstekende versterking in huis hebben.

Ook de talentvolle Joran Kweekel zal het komende seizoen zijn kansen krijgen. Ruben Kweekel en Bart Strijbosch hebben vorig seizoen al mogen proeven wat het is om eredivisie te spelen. En verwachten nu weer een stap te kunnen maken naar een hoger niveau.

Wat de dames betreft gaan we door met Jeannette van der Werff en Pascalle van Nielen. De gelouterde dames hebben afgelopen seizoen hun waarde weer bewezen. Aan hun motivatie zal het niet liggen. Sandy Bommeleyn is vorig seizoen min of meer toegevoegd aan het team, omdat zus Daisy Bommeleyn en Monique Broeke andere keuzes hebben gemaakt. Met niet al te grote verwachtingen is ze het seizoen ingegaan en heeft ze toch prima gepresteerd.

Teamsamenstelling

Mannen: Bart Strijbosch, Ruben Kweekel, Joran Kweekel en Saber Afif.

Vrouwen: Jeannette van der Werff, Pascalle van Nielen en Sandy Bommeleyn.

Coach: Saber Afif, manager: Paul van den Haak, fysiotherapeut: Ton Both.

Vertrokken spelers

Rick Jannsen heeft besloten om het komende seizoen een treedje lager te gaan spelen, mede gezien zijn maatschappelijk positie. Hij kon zijn politie werk niet meer combineren met de training intensiteit en de onregelmatig werktijden.

geplaatst door

verkregen via TFS Barendrecht

Wat vind jij? Er zijn al 53 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws