badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

The Flying Shuttle reist teleurgesteld terug naar Barendrecht

The Flying Shuttle was na de recente winst op Roosterse extra gemotiveerd voor de wedstrijd tegen concurrent Victoria uit Hoensbroek.

The Flying Shuttle reist teleurgesteld terug naar Barendrecht - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht
The Flying Shuttle reist teleurgesteld terug naar Barendrecht - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht +

 

Ondanks wat extra trainingsarbeid en coaching heeft dit niet geleid tot een goed resultaat. Kennelijk had de druk om optimaal te presteren toch te veel verlammende werking. Tegen dit keer weer een volledige bezetting van de ploeg uit Hoensbroek ging The Flying Shuttle ten onder met 7 -1.

De herendubbel had een zeer grillig verloop de 1e game liep voor TFS voortvarend en leek een overwinning te worden. Bij de stand 20-19 wisten Bart en Ruben de shuttle tegen de grond te werken toen een shuttle van de baan er naast binnen vloog en dat punt overgespeeld moest worden. En kreeg deze game een andere wending en ging met 22-20 naar Ben Maes en Birger Abts. Waarna de 2e game overtuigend naar Victoria met 21-12.

De DD met Jeannette van der Werff en Pascalle van Nielen moesten aantreden tegen het goed ingespeelde koppel Meta Knuth en Jessie van Wijk en moesten ook dit keer hun meerdere erkennen in de dames van Victoria.

De herensingle tussen Saber Afif en Robert Kwee was een eenvoudige overwinning voor Saber met 8-21 en 14-21. De single tussen Birger en Joran Kweekel moest in drie games beslist worden, waarbij de energie in de derde game duidelijk op was bij Joran. Zijn nachtelijke terugkeer uit Polen zal hier aan ten grondslag hebben gelegen.

Beide dames singles gingen eveneens naar de dames van Victoria, Lieke Maes was oppermachtig tegen Pascalle van Nielen. Sandy Bommeleyn wist in de 2e game goed terug te komen na de 1e game met 21-6 te hebben verloren. Na een spannend einde werd deze afgesloten bij de stand 26-24 in het voordeel van Ann Knaepen.

TFS had de hoop op 3 punten nog niet opgegeven, in de thuiswedstrijd wisten ze de 2 mixen naar zich toe te trekken. Maar dit keer was het toch Victoria dat beide keren aan het langste einde trok zodat de eindstand op 7-1 een feit was.

A.s. zaterdag zal The Flying Shuttle alle zeilen bij moeten zetten om degradatie te ontlopen. Om 19.00 uur zal ze de strijd moeten aangaan met de directie concurrent van Zijderveld. Alleen een overwinning van minimaal 6-2 kan degradatie voorkomen.

geplaatst door

verkregen via TFS Barendrecht

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws