badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Junior Master in Tegelen op 18 en 19 april - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Junior Master in Tegelen op 18 en 19 april

Junior Master in Tegelen op 18 en 19 april - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

In het weekend van 18 en 19 april organiseert BC Olympia '56 alweer voor de 42ste keer het Junior Master Gulicktoernooi.

Vanaf 2015 is de toernooinaam dan ook gewijzigd en zal er bij aanmelding de mogelijkheid zijn voor spelers om het inschrijfgeld per pinautomaat te voldoen.

Het volle deelnemersveld zal in de categorieën U11, U13, U15 en U17 strijden om de punten die voor het Junior Master Circuit te verdienen zijn. In totaal zullen er 178 spelers aan de start staan bij het toernooi waarbij er vele talenten aanwezig zijn, waaronder spelers van meer dan zeven verschillende badmintonschools / academies, een Belgische spelersdelegatie en zelfs een speler uit de eredivisie, Joran Kweekel. Voldoende talenten om weer een sportief en spannend weekend tegemoet te gaan.

Alle sportieve ingrediënten zijn dus aanwezig om er een leuk toernooi van te maken en als organisatie gaan we er alles aan doen om dat ook buiten de baan te realiseren. Zo zullen we weer een uitgebreide catering verzorgen met onder andere pasta, broodjes gezond en onze welbekende Limburgse vlaai. Daarnaast zullen er natuurlijk een professionele fysiotherapeut en badmintonstand aanwezig zijn om alle kleine problemen op fysiek gebied of met het materiaal te kunnen verhelpen.

Als organisatie nodigen we dan ook alle geïnteresseerden in topbadminton uit om tijdens het weekend van 18 en 19 april in Tegelen te komen kijken en onze Limburgse gastvrijheid te komen proeven!

Er zal gespeeld worden van 09:00u tot 20:00u uur op zaterdag en van 09:00u tot 17:00u op zondag. De finales zullen uitsluitend op zondag gespeeld worden waarna een gezamenlijke prijsuitreiking zal plaatsvinden.

geplaatst door

verkregen via BC Olympia '56

vorig artikel

Mark Caljouw blijft nog een jaar bij DKC

3 jaar geleden

volgend artikel

Roosterse door naar finaledag Carlton GT Cup 2015

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 67 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws