Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© René Lagerwaard

DKC winnaar Carlton GT Cup

© René Lagerwaard+

DKC uit Den Haag heeft na het landskampioenschap ook de beker (Carllton GT Cup) veroverd door in de finale met 3-1 te winnen van VELO uit Wateringen. Het was voor het eerst in de geschiedenis van DKC dat de beker werd gewonnen.

Het duo Mark Caljouw/Michiel Kruijt bracht DKC in de finale op een 1-0 voorsprong. Tegen Jim Middelburg/Russell Muns sloegen zij in een spannende wedstrijd toe met 25-23 en 21-19.

Het Wateringse vrouwendubbel Imke van der Aar/Lisa Khoeblal-Malaihollo bracht de stand daarna op 1-1, door met 21-16, 18-21 en 21-15 te winnen van het Haagse duo Alida Chen/Ginny Severien. Vervolgens zette Mark Caljouw met een overtuigende overwinning op Ruud Nagel in twee games (21-9 en 21-13), DKC op een 2-1 voorsprong.

De beslissing viel in het vrouwenenkelspel tussen Alida Chen en Lisa Khoeblal-Malaihollo. Na een gelijk opgaande en spannende strijd won Alida Chen (DKC) met 21-19, 19-21 en 21-12 en haalde daarmee voor het eerst in de historie de beker naar Den Haag.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Erik Meijs: Yes, ik ben binnen!

2 jaar geleden

volgend artikel

Ilse van de Burgwal richt stichting op voor aangepast badminton

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws