badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Soraya de Visch Eijbergen prepares for the Belgian International

Next week I will compete in the Yonex Belgian International in Leuven, Belgium. The stadium is quite familiar for many players, as it has been host to recent events such as the European Mixed Team Championships in February where the Dutch team played against Poland, Denmark and England.

Soraya de Visch Eijbergen prepares for the Belgian International - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen
Soraya de Visch Eijbergen prepares for the Belgian International - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

 

The last few weeks have centered around working on both increasing on-court stamina and further improving the steadiness of my strokes when I'm under pressure. The video shows multi-shuttle-feeding exercises with my coach Rune Massing.

Soraya de Visch Eijbergen prepares for the Belgian Internation...

Next week I will compete in the Yonex Belgian International in Leuven, Belgium. The stadium is quite familiar for many players, as it has been host to recent events such as the European Mixed Team Championships in February where the Dutch team played against Poland, Denmark and England.The last few weeks have centered around working on both increasing on-court stamina and further improving the steadiness of my strokes when I'm under pressure. The video shows multi-shuttle-feeding exercises with my coach Rune Massing.Due to my world ranking (WR 76) I am afforded straight entry into the main tournament and will meet a player from the qualification stage. My first match is planned for Thursday September 10th at 13:05. You can use this link to add my match as an event to your online calender: http://goo.gl/9gM7RR.Should I reach the second round, I am likely to meet either Linda Zetchiri [3] (WR 26) from Bulgary or the Danish youngster Mette Poulsen (WR 72). Both are formidable opponents and not to be underestimated.Music: http://www.bensound.com

Posted by Soraya de Visch Eijbergen on zaterdag 5 september 2015

Due to my world ranking (WR 76) I am afforded straight entry into the main tournament and will meet a player from the qualification stage. My first match is planned for Thursday September 10th at 13:05. You can use this link to add my match as an event to your online calender: http://goo.gl/9gM7RR.

Should I reach the second round, I am likely to meet either Linda Zetchiri [3] (WR 26) from Bulgary or the Danish youngster Mette Poulsen (WR 72). Both are formidable opponents and not to be underestimated.

geplaatst door

verkregen via Soraya de Visch Eijbergen

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Haarlemmers op bezoek bij Bergse badmintonclub TFS'57

3 jaar geleden

volgend artikel

Badmintonners mikken op kampioenschap

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 20 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws